Rămâi conectat

Politică Administrație

ALBA IULIA: 5 firme ”se bat” pentru concesionarea serviciului de salubrizare pe următorii 3 ani

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Procedura de atribuire a contractului pentru salubrizarea municipiului Alba Iulia a intrat în ”linie dreaptă”. Cinci firme din țară și-au oferit serviciile iar în prezent se desfășoară etapa de evaluare a ofertelor și întocmire a punctajelor după care va fi desemnat câștigătorul licitației.

Ofertanții sunt: Polaris M Holding Constanța, Rosal Grup SA București, Drusal SRL Baia Mare, Brantner Servicii Ecologice Cluj și Salprest Ocna Mureș.

Licitația pentru delegarea de gestiune prin concesionare a serviciului public de salubrizare a fost relansată în data de 25 august a.c., după ce Primăria Municipiului Alba Iulia a fost obligată de Autoritatea Naţională pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice (ANRMAP) să modifice Caietul de sarcini iar valoarea estimată a contractului ce se va încheia pe 3 ani este de 23.519.445 de lei (aproximativ 5,2 milioane de euro).

Operatorul care va câștiga licitația va asigura serviciile de salubrizare, deszapezire și combatere polei în aria administrativ-teritorială a municipiului Alba Iulia, inclusiv localitățile componente Oarda de Jos, Oarda de Sus, Pâclișa, Micești și Bărăbanț.

Pentru veniturile realizate din activitatea contractată cu municipiul Alba Iulia (sumele încasate de la persoanele fizice și juridice cu care se încheie contracte de prestări servicii de salubrizare) concesionarul va plăti o redevenţă anuală în cuantum de 2,5 la sută.

Potrivit contractului-cadru, între condițiile pe care firma ce va câștiga licitația trebuie să le respecte se află obligativitatea de a presta serviciul de salubrizare, deszapezire si combatere polei la toţi utilizatorii din raza unităţii administrativ-teritoriale pentru care are contract de delegare a gestiunii; să aplice tarifele aprobate prin hotărâri ale Consiliului Local al municipiului Alba Iulia; să  încheie  contracte  de prestare a serviciului cu  toţi  utilizatorii  de  pe  raza municipiului Alba Iulia etc.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea