Rămâi conectat

Ştirea zilei

Alba Fest 2022: Gașca Zurli va încânta prichindeii din Alba Iulia cu cântecele arhicunoscute de către toți copiii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Alba Fest 2022: Gașca Zurli va încânta prichindeii din Alba Iulia cu cântecele arhicunoscute de către toți copiii

Gașca Zurli va încânta prichindeii cu piesele sale la Alba Fest 2022, în cea de-a treia zi a festivalului, fiind printre artiștii care au confirmat că vor fi prezenți la marele eveniment.

Potrivit informațiilor transmise de Gabriel Pleșa, primarul municipiului Alba Iulia, pentru ziarulunirea.ro, Gașca Zurli și-a exprimat dorința de a participa la evenimentul mult așteptat de albaiulieni, împreună cu mulți alți artiști, care vor fi aflați în zilelor următoare.

Mai mult, în 11 sau 12 iunie, pe perioada evenimentului Alba Fest, albaiulienii și turiștii care vor ajunge în Capitala Marii Uniri se vor putea bucura de un spectacol de lumini cu drone.

Municipiul Alba Iulia este interesat să achiziționeze un spectacol de animație realizat cu minim 130 de drone luminoase. Momentul va avea o durată de minim 10 minute, durata fiind definită ca perioada de timp cuprinsă între decolarea și aterizarea dronelor. Dronele se vor ridica la o înălțime maximă de 100 m, iar coregrafia se va desfășura pe o coloană sonoră reprezentativă pentru evenimente de animație pentru tineri.

Prin folosirea Inteligenței Artificiale, dronele autonome sunt capabile să zboare în roiuri, se evite între ele, precum și să eschiveze obstacolele în timp ce-și îndeplinesc misiunea în cel mai eficient mod posibil.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO Ritualul „Spălării Picioarelor” din Joia Mare de la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia. Ce simbolizează obiceiul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ritualul „Spălării Picioarelor” din Joia Mare de la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia. Ce simbolizează obiceiul Este Joia Mare a catolicior, o zi cu mare însemnătate, care reprezintă pentru creştini şi Ultima Cină a Domnului Iisus Hristos. În toate catedralele catolice se petrece un moment important, în această seară: spălatul picioarelor. Preoţii reproduc […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea