Rămâi conectat

Ştirea zilei

ALBA FEST 2019: Carla’s Dreams, Antonia, Lidia Buble, Lora vor urca pe scena festivalului. Cel mai așteptat eveniment al anului, în 7 – 9 iunie, la Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ediția din 2019 Alba Fest se va desfășura în perioada 7-9 iunie în inima Transilvaniei, la Alba Iulia, și va reuni mai mulți artiști din topurile muzicale de la noi din țară. Carla’s Dreams, Antonia, Lidia Buble, Lora sunt cap de afiș anul acesta.

Dacă nu ți-ai făcut încă planuri pentru începutul verii, Alba Iulia este destinația perfectă pentru câteva zile de distracție garantată. Cel mai așteptat eveniment al anului la Alba Iulia face istorie într-o nouă ediție.

Alba Fest, singurul eveniment în care orașul are mai puțini locuitori decât spectatori: 50 000 de oameni, în trei zile de show total.

Cei care vor alege să petreacă în perioada 8-10 iunie în ”Cealaltă Capitală” vor avea parte de zile memorabile cu super concertele pregătite la ceas de seară. Vor urca pe scena din Cetatea Alba Carolina Carla’s Dreams, Antonia, Lidia Buble, Lora, Ruby, Liviu Teodorescu, Dorian Popa, Randi, Sore, Golden Gang, Grasu XXL, Ami, La Familia, Vunk și Karmen.

Pentru acest an, bugetul rezervat AlbaFest este mai mic, doar de 350.000 de lei, însă este posibil ca acesta să fie completat din sponsorizări şi alte surse.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea