Alba Fest 2018 – Programul zilei de duminică. INNA, ALEX VELEA, SORE, ANTONIA, FELI, PARAZIȚII, CARLA’S DREAMS: Show-uri de senzație în ultima zi de festival

Paul Voicu - Primar 2020

Alba Fest 2018 – Programul zilei de duminică. INNA, ALEX VELEA, SORE, ANTONIA, FELI, PARAZIȚII, CARLA’S DREAMS: show-uri de senzație în ultima zi de festival

După primele două zile de AlbaFest, în care Cetatea Medievală de la Alba Iulia a devenit aproape neîncăpătoare, INNA, ALEX VELEA, SORE, ANTONIA, FELI, PARAZIȚII și CARLA’S DREAMS vor încheia seria de recitaluri de excepţie.

ELIT

Duminică, ultima zi de Alba  Fest, aduce albaiulienilor şi turiştilor aflaţi la Alba Iulia, numeroase surprise. Începând cu ora 12.00, în zona istorică a orașului, va avea loc CEREMONIALUL SCHIMBULUI DE GARDĂ oferit de Garda Cetății Alba Carolina, urmat la ora 13.00 de  Concertul Fanfarei Centrului de Cultură „AUGUSTIN BENA” pe Esplanada Catedralei Ortodoxe.

Seara, de la ora 18.oo vor urca pe scena din Piaţa Cetăţii INNA, ALEX VELEA, SORE, ANTONIA, FELI. De la 22:30, organizatorii au pregătit un  Spectacol de artificii, ALBAFEST H.I.T. (HIGH INTENSITY THRILLS), urmat de mega- concerte PARAZIȚII și CARLA’S DREAMS.

Mihail David - 2020

PROGRAM ALBAFEST® 2018

DUMINICĂ, 10 iunie 2018

12:00 CEREMONIALUL SCHIMBULUI DE GARDĂ
Garda Cetății Alba Carolina / Poarta a IV-a – Poarta a III-a
13.00 CONCERT FANFARA CENTRULUI DE CULTURĂ „AUGUSTIN BENA”
Esplanada Catedralei Ortodoxe
18:00 INNA, ALEX VELEA, SORE, ANTONIA, FELI
Concerte / Scena Piața Cetății
22:30 ALBAFEST H.I.T. (HIGH INTENSITY THRILLS)
Spectacol de artificii / Piața Cetății
22:40 PARAZIȚII, CARLA’S DREAMS
Concert / Scena Piața Cetății
23:30 AFTER PARTY
Stage Summer / Cazarma militară

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...