Rămâi conectat

Ştirea zilei

Albă ca Zăpada va fi interpretată de o actriță METISĂ. „Puterea, inteligenţa şi optimismul său vor deveni o parte integrantă a acestei redescoperiri”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Actriţa metisă Rachel Zegler o va interpreta pe Albă ca Zăpada în versiunea live-action a celebrului desen animat din 1937, un început de carieră extrem de promiţător pentru cea care va juca de asemenea primul său rol în film în remake-ul „West Side Story”, aşteptat în luna decembrie, informează AFP, conform Agerpres.

Cu o mamă columbiană şi un tată polonez, Rachel Zegler, în vârstă de 20 de ani, a fost selectată la 17 ani pentru a juca rolul Mariei în „West Side Story”, de Steven Spielberg, pentru care echipa de producţie a audiat peste 30.000 de candidaţi.

Echipa a fost deosebit de impresionată de vocea tinerei, care s-a remarcat deja în numeroase producţii locale de musicaluri din New Jersey, oraşul unde s-a născut.

„Abilităţile vocale extraordinare ale lui Rachel sunt doar un aspect al talentului ei”, a comentat Marc Webb, regizorul acestei noi versiuni a „Albei ca Zăpada” („Snow White and the Seven Dwarfs”), citat într-un mesaj trimis AFP de un purtător de cuvânt al Disney.

„Puterea, inteligenţa şi optimismul său vor deveni o parte integrantă a acestei redescoperiri a bucuriei clasicului basm Disney”, a explicat cineastul, cunoscut pentru „The Amazing Spider-Man” (2012) şi „The Amazing Spider-Man: A Hero’s Fate” (2014).

Producţia filmului va începe în 2022, a precizat Disney. „Snow White and the Seven Dwarfs” este o adaptare a unei poveşti a fraţilor Grimm, doi lingvişti germani care au publicat prima versiune în 1812.

Alegerea unei actriţe metise pentru a o interpreta pe cea care a fost, în 1937, prima eroină a unui film Disney, este un nou semn de deschidere din partea studioului, mult timp acuzat că a ales în special personaje principale albe în producţiile sale.

Cvasi-necunoscută publicului larg, Rachel Zegler va avea unul dintre cele mai mediatizate debuturi în carieră din istorie – pe lângă apariţiile din „Snow White” şi „West Side Story”, actriţa urmând să joace şi în „Shazam! Fury of the Gods”, continuarea de la „Shazam!”, aşteptată pentru 2023.

Sursa: Stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea