Rămâi conectat

Actualitate

Alba asaltată de hoți din afara județului! 4 tineri prinși după ce au încercat să cloneze cardurile ATM ale albaiulienilor

Bogdan Presecan

Publicat

în

După ce recent polițiștii din Alba au arestat 5 persoane, din București și Turda, care au prădat mai multe magazine și societăți comerciale de pe raza județului, un alt caz în care sunt implicați infractori din afara județului face obiectul cerecetării oamenilor legii.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Alba Iulia au reușit luni, 29 aprilie, identificarea persoanelor suspecte de săvârşirea infracţiunii de „tentativa de furt calificat” de la ATM-ul unei bănci comerciale din Alba Iulia,  faptă sesizată la data de 1 aprilie.

Potrivit IPJ Alba, “pe baza probelor administrate în cauză poliţiştii au stabilit faptul că R.F. de 22 de ani, T.C.A de 19 ani şi C.I. de 31 de ani, toţi din municipiul Ploieşti, judeţul Prahova, împreună cu D.L de 31 de ani din comuna Blejoi, judeţul Prahova au montat un dispozitiv de mascare a fantei ATM – ului, cu scopul de a obtura livrarea banilor către clienți.

În cursul zilei de ieri 29 aprilie 2013, la domiciliile suspecţilor au fost percheziții iar doi dintre suspecţi au fost identificați şi conduși la sediul Politiei municipiului Alba Iulia.

Fata de numitul R.F. a fost luata măsura reținerii  pe o perioada de 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de „tentativa de furt calificat” faptă pedepsită de art. 20 rap. la art. 208 alin. 1, art. 209 alin. 1 lit. a, e, g şi i din Codul penal şi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă.

Faţă de acesta procurorul a luat măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu pe o durată de 30 zile.”

 foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea