Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

AJVPS Alba va organiza ”Ziua Vânătorilor și Pescarilor”, sâmbătă, la Complexul Vânătoresc ”Lupoaia”, din satul Hăpria

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Asociația Județeană a Vânătorilor și Pescarilor Alba (AJVPS) va organiza sâmbătă, 26 septembrie 2015, de la ora 10.00, la Complexul Vânătoresc ”Lupoaia”, din satul Hăpria, comuna Ciugud, situat pe drumul spre localitatea Dumitra, cea de-a III-a ediție a ”Zilei Vânătorilor și Pescarilor”, celebrându-l pe Sf. Mucenic Eustațiu, ocrotitorul vânătorilor, a declarat directorul AJVPS Alba, Nicolae Onețiu.

vanatoriLa eveniment sunt așteptați să participe președinții, vicepreședinții și secretarii celor 5 cluburi ale AJVPS Alba (Alba Iulia, Blaj, Câmpeni, Cugir, Ocna Mureș), șefii de grupă, paznicii, alți vânători și pescari, oameni de afaceri, colaboratori și alți invitați cum sunt primarul Mircea Hava sau prefectul Gheorghe Feneșer, în total 200 – 250 de persoane.

În deschidere, va avea loc un seminar de instruire a participanților pentru noul sezon de vânătoare care a debutat în această lună, urmată de sărbătorirea ”Zilei Vânătorilor și Pescarilor”, care va cuprinde un concurs gastronomic de ceaune cu preparate vânătorești și o serbare câmpenească.

Totodată, va fi amenajată o expoziție de trofee de vânătoare și vor exista o expoziție de câini din rasa Copoi ardelenesc, dar și standuri cu vânzare de haine și ustensile vânătorești. ”Am organizat prima ediție la Alba Iulia, în anul 2013, cu prilejul Congresului AGVPS, la care au participat delegați din toată țara și care a fost o reușită deplină, anul trecut s-a desfășurat cea de-a doua ediție, iar acum am ajuns la cea de-a treia ediție, pentru că dorim să transformăm această manifestare într-una de tradiție pentru vânătorii și pescarii din asociația noastră”, a spus directorul Nicolae Onețiu. (V.N.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea