Rămâi conectat

Actualitate

Ajutor pentru românii blocați în străinătate de anularea curselor Blue Air: Guvernul trimite avioane Tarom după ei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ajutor pentru românii blocați în străinătate de anularea curselor Blue Air: Guvernul trimite avioane Tarom după ei

La finalul unei reuniuni de urgență pe tema românilor rămași blocați pe aeroporturile din străinătate din cauza anulării zborurilor Blue Air, purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, a declarat marți, că aceștia vor fi aduși în țară cu aeronave Tarom.

tarom„S-a activat un număr unic la care cetatenii romani aflati pe aeroporturi din afara tarii isi pot semnala prezenta si pot solicita asistenta consulara si sprijin pentrt a ajunge acasa. Numarul de telefon este: 0040751084537..

Dupa ce vor fi centralizate datele cetatenilor romani in afara tarii, aeronavele Tarom vor fi pregatite sa efectueze zborurile necesare pentru ca romanii sa ajunga in siguranta acasa. Trebuie doar ca ceteanii romani afectati de suspendarea zborurilor sa isi semnaleze prezenta”, a declarat reprezentantul Guvernului.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

COD GALBEN de vânt puternic și precipitații abundente în Alba și alte județe din țară. Informare meteo de vreme rea până miercuri dimineața

Ziarul Unirea

Publicat

în

COD GALBEN de vânt puternic și precipitații abundente în Alba și alte județe din țară. Informare meteo de vreme rea până miercuri dimineața Meteorologii ANM au emis marți, 23 aprilie 2024, o atenționare meteo cod galben de ploi abundente și vânt puternic, valabilă în Alba și alte județe din țară până miercuri dimineața, ora 8.00. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea