Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Ajutor INEDIT în plină pandemie: Un câine îi aduce alimente zilnic vecinei sale, care nu poate ieși din casă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ajutor INEDIT în plină pandemie: Un câine îi aduce alimente zilnic vecinei sale, care nu poate ieși din casă

Câinele este cel mai bun prieten al omului, oferind un exemplu pur de dragoste, sacrificiu, loialitate și curaj, cu fiecare ocazie pe care o are, de această dată, în contextul pandemiei de coronavirus. Un câine din Statele Unite este un adevărat erou pentru vecina sa, asigurându-se că aceasta își primește zilnic cumpărăturile.

Patrupedul, pe nume Sunny, a fost dresat să facă zilnic cumpărăturile pentru vecina sa Renee, care nu poate ieși din casă, deoarece suferă de o boala pulmonară obstructivă cronică.

Stăpâna câinelui a povestit că a vrut să aibă grijă de vecina sa, care deja are probleme de sănătate, așa că și-a dresat patrupedul ca în fiecare dimineață să meargă la femeie, să ia lista de cumpărături, după care să se întoarcă cu produsele.

În fiecare dimineață, câinele face scurta călătorie pe o potecă îngustă, între cele două case din Colorado, pentru a ridica lista de cumpărături a vecinei sale, Renee, pe care o poartă în gură pentru a se întoarce la stăpâna sa.

Apoi se îndreaptă să ridice tot ce are nevoie, înainte de a se întoarce acasă, unde Sundance poartă geanta de cumpărături la vecinul său recunoscător.

„Este foarte special pentru mine. Nu știu ce m-aș face fără el, pentru că mă ajută foarte mult, așa că am vrut să îi ajute și pe alții. Și exact asta a și făcut”, a mai spus stăpâna animalului.

SUA este una dintre cele afectate țări de pe glob din cauza virusului COVID-19, depășind China la bilanțul total al deceselor, numărul acestora ajungând la 4.056 și înregistrând cele mai multe cazuri de infectare din lume: aproape 188.600.

Surse: Daily Mirror


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC

Bogdan Ilea

Publicat

în

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC În perioada sărbătorilor mai ales când este dezlegarea la pește, trebuie să fim foarte atenți la alimentele pe care le achiziționăm. ANPC transmite că recomandă consumatorilor să ţină cont de câteva sfaturi. ‘În preajma Sărbătorii Floriilor, în care, conform tradiţiei, creşte […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea