Rămâi conectat

Actualitate

Aiudinfo.ro | Expoziție tradițională de Paște, marca PNL Aiud

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ieri, la Centrul Cultural „Liviu Rebreanu” din Aiud, a avut loc vernisajul celei de-a 19-a expoziții tradiționale de Paște, organizată de filiala municipală a Partidului Național Liberal.

17 artiști din Aiud și Alba Iulia s-au pregătit pentru un eveniment care, începând din anul 1995, are loc anual, în cea de-a doua zi de Paște. Expoziția oganizată de PNL Aiud este cu un an mai „în vârstă” decât Tabăra Internațională de Artă Plastică „Inter-Art”, dar, fără a avea pretenția unei manifestări culturale de anvergură, ea reușește întotdeauna să stârnească interesul  câtorva zeci de persoane care participă la fiecare vernisaj.

Președintele PNL, organizația municipală Aiud, primarul Mihai Horațiu Josan a subliniat faptul că această expoziție nu este altceva decât o invitație la dialog, un instrument spritual de comunicare și cel mai bun cadou de sărbătorile pascale ce poate fi făcut aiudenilor de către organizația pe care o conduce. ”Totodată, publicul numeros care ne onorează cu prezența este cea mai bună recompensă pentru noi și confirmarea că această expoziție pe care o organizăm răspunde în cel mai firesc mod cu putință unei așteptări sufletești”, a adăugat primarul municipiului Aiud. De asemenea, Romul Popa, consilier județean și vicepreședinte al PNL, a mulțumit tuturor artiștilor, datorită cărora acest eveniment deosebit și de suflet este posibil, remarcând contribuția esențială a celor care participă, în fiecare an, încă de la prima ediție a expoziției.

Binecunoscutul artist aiudean, Ștefan Balog, a apreciat gestul PNL Aiud și perseverența cu care organizează expoziția de artă, devenită deja parte implicită a calendarului cultural al Aiudului. ”Nimeni nu ar putea vreodată să spună că organizarea acestei expoziții are vreo implicație politică pentru că ea a avut loc, în fiecare an, indiferent de campanii electorale și mize politice și indiferent dacă PNL a fost la putere sau în opoziție”, a precizat președintele Fundației Inter-Art „Aiud”.

Stiri Aiud


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea