Aiudinfo.ro | Expoziție tradițională de Paște, marca PNL Aiud

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Ieri, la Centrul Cultural „Liviu Rebreanu” din Aiud, a avut loc vernisajul celei de-a 19-a expoziții tradiționale de Paște, organizată de filiala municipală a Partidului Național Liberal.

17 artiști din Aiud și Alba Iulia s-au pregătit pentru un eveniment care, începând din anul 1995, are loc anual, în cea de-a doua zi de Paște. Expoziția oganizată de PNL Aiud este cu un an mai „în vârstă” decât Tabăra Internațională de Artă Plastică „Inter-Art”, dar, fără a avea pretenția unei manifestări culturale de anvergură, ea reușește întotdeauna să stârnească interesul  câtorva zeci de persoane care participă la fiecare vernisaj.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Președintele PNL, organizația municipală Aiud, primarul Mihai Horațiu Josan a subliniat faptul că această expoziție nu este altceva decât o invitație la dialog, un instrument spritual de comunicare și cel mai bun cadou de sărbătorile pascale ce poate fi făcut aiudenilor de către organizația pe care o conduce. ”Totodată, publicul numeros care ne onorează cu prezența este cea mai bună recompensă pentru noi și confirmarea că această expoziție pe care o organizăm răspunde în cel mai firesc mod cu putință unei așteptări sufletești”, a adăugat primarul municipiului Aiud. De asemenea, Romul Popa, consilier județean și vicepreședinte al PNL, a mulțumit tuturor artiștilor, datorită cărora acest eveniment deosebit și de suflet este posibil, remarcând contribuția esențială a celor care participă, în fiecare an, încă de la prima ediție a expoziției.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Binecunoscutul artist aiudean, Ștefan Balog, a apreciat gestul PNL Aiud și perseverența cu care organizează expoziția de artă, devenită deja parte implicită a calendarului cultural al Aiudului. ”Nimeni nu ar putea vreodată să spună că organizarea acestei expoziții are vreo implicație politică pentru că ea a avut loc, în fiecare an, indiferent de campanii electorale și mize politice și indiferent dacă PNL a fost la putere sau în opoziție”, a precizat președintele Fundației Inter-Art „Aiud”.

Stiri Aiud

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

profesor Ana 7 mai 2013 at 22:37

Foarte frumos, dar iar ati uitat sa mentionati artistii care expun. Sau ei nu conteaza?

Horatiu 7 mai 2013 at 23:23

Se pare ca importanti sunt doar cei enumerati. Ertistii… da-i dracului sunt doar niste bieti artisti si pot fi folositi in scopuri de peopaganda politica, daca nu pot fi folositi atunci nu sunt artisti si nu merita s[ fie bagati in seama.

Horatiu 7 mai 2013 at 23:25

Am uitat sa intreb: Cei de la Centrul cultural care mai au ceva cultura in cap unde au fost?

Comentariile sunt oprite