Aiud: Rețeaua de apă potabilă de la Măgina este pregătită: Ce pași trebuie să urmeze cetățenii pentru racordare

După ce rețeaua de apă potabilă de la Măgina a fost recepționată cu cinci luni mai devreme decât termenul de finalizare prevăzut, cetățenii se se vor putea racorda la apă de săptămâna viitoare, anunță reprezentanții primăriei.

„Cetățenii din Măgina se vor putea racorda la apă după ce Consiliul Local Aiud adoptă o hotărâre privind înregistrarea investiției în domeniul public al Municipiului Aiud și concesionarea rețelelor și dotărilor către SC APA CTTA SA. Ședința ordinară a Consiliului Local Aiud va avea loc săptămâna viitoare.

ELIT

Pașii care vor trebui urmați de către cetățeni:

1. Se vor completa cereri tip de către toți beneficiarii care solicită realizarea branșamentului la rețea. Cererile vor fi depuse/transmise direct către SC Apa CTTA, sucursala Aiud.
Cererea tip poate fi descărcată de aici: https://docdro.id/q9MbVN4

2. Solicitanții/familiile vor contracta realizarea unui proiect de branșament cu un proiectant autorizat. Nu este necesară obținerea autorizației de construire. Execuția lucrărilor se face de către SC APA CTTA SA, cu condiția realizării săpăturii de către cetățeni (există posibilitatea realizării unui branșament comun pentru două imobile alăturate, cu montarea unui apometru pentru fiecare beneficiar)”, au scris reprezentanții primăriei Aiud pe facebook.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...