Rămâi conectat

Actualitate

Aglomerație la ieșirea din țară: Cât au de așteptat șoferii în punctele de frontieră spre Ungaria

Ziarul Unirea

Publicat

în

Aglomerație la ieșirea din țară: Cât au de așteptat șoferii în punctele de frontieră spre Ungaria

În cursul zilei de joi, Punctele de Trecere a Frontierei din vestul țării sunt aglomerate, pe sensul de ieșire spre Ungaria. La punctul de trecere a frontierei Nădlac II în judeţul Arad se așteaptă cel mai mult, 90 de minute, iar la Borș II în județul Bihor, 110 minute, conform Poliției de Frontieră.

La punctele de trecere a frontierei din vestul ţării, pe sensul de ieşire din România, s-au format coloane de autoturisme, spre Ungaria. La Cenad, în judeţul Timiş, timpul de aşteptare este de 60 de minute. Punctul de trecere este deschis doar pentru autovehicule cu greutate de până la 7,5 tone.

În judeţul Arad, la vama Nădlac, autoturismele aşteaptă 60 de minute pentru formalităţi la ieşirea din ţară. La Nădlac II timpul de aşteptare este de 90 de minute, în condiţiile în care, conform aplicaţiei Poliţiei de Frontieră, la ieşirea din ţară sunt deschise opt artere rutiere.
La vama Turnu autoturismele aşteaptă 50 de minute. Aglomeraţie este şi la ieşirea spre Ungaria în judeţul Bihor.

La punctul de trecere a frontierei Borş autoturismele aşteaptă 80 de minute, iar la Borş II se înregistrează cel mai mare timp de aşteptare pentru realizarea formalităţilor vamale pentru autoturisme, respectiv 110 minute.

În ceea ce priveşte camioanele, pe sensul de intrare în ţară la Nădlac II se aşteaptă 90 de minute, la Calafat timpul de aşteptare este de 250 de minute, la Negru Vodă – 360 minute, Albiţa – 260 minute, Siret – 120 minute.

Pe sensul de ieşire, la Petea camioanele aşteaptă 270 minute, la Borş şi Borş II – 90 minute, la Nădlac II – 90 minute, la Calafat – 200 minute, la Giurgiu – 360 minute, la Negru Vodă – 90 minute, la Isaccea – 200 minute, la Galaţi – 130 minute, la Albiţa – 120 minute, la Sculeni – 90 minute, la Siret – 200 minute.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Codul Rutier 2024: Care sunt documentele care nu trebuie să le lipsească șoferilor în cazul unui control al Poliției Rutiere

Ziarul Unirea

Publicat

în

Codul Rutier 2024: Care sunt documentele care nu trebuie să le lipsească șoferilor în cazul unui control al Poliției Rutiere Conducătorii auto sunt nevoiți să aibă asupra lor mai multe documente pentru a le prezenta în cazul unui control, dacă sunt opriți de poliția rutieră, însă deși unele pot fi și în format electric, altele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea