Ziarul Unirea

Agent de poliţie condamnat la 3 luni de închisoare

    Agentul de poliţie Adrian Ciugudean, fost gestionar în cadrul serviciului logistic al IPJ Alba, a fost condamnat de magistraţii Judecătoriei Alba Iulia la 3 luni de închisoare cu suspendare condiţionată într-un dosar disjuns din „Dosarul impermeabilelor”. În „Dosarul impermeabilelor” agentul de poliţie Adrian Ciugudean a fost achitat pentru infracţiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice, magistraţii dispunând în ceea ce-l priveşte disjungerea pentru infracţiunile de fals intelectual şi uz de fals. În acest nou dosar Judecătoria Alba Iulia a pronunţat o primă sentinţă la termenul din 9 ianuarie, dispunând „Schimbarea încadrării juridice a faptei şi condamnarea inculpatului la 3 luni închisoare cu suspendarea condiţionată a executarii pedepsei”.
În „Dosarul impermeabilelor” contabilul-şef al IPJ Alba, Marcel Ciocîrlan, a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare pentru abuz în serviciu. Acesta este acuzat de procurorii DNA Alba Iulia că în 2006 a achitat unei firme din Baia Mare 511 pelerine, însă a recepţionat doar 109 pelerine, prejudiciul constatat fiind de 119.116,62 lei. În legătură cu agentul de poliţie Adrian Ciugudean, fost gestionar în cadrul serviciului logistic al IPJ Alba, magistraţii au dispus disjungerea cauzei pentru infracţiunile de fals intelectual şi uz de fals într-un nou dosar care va fi judecat la aceeaşi instanţă. În acelaşi dosar patronul firmei din Baia Mare, Ioan Vale – Jurje, a fost condamnat la trei luni de închisoare cu suspendare pentru fals şi uz de fals.

Ioana PITICARIU

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

gica 11 ianuarie 2012 at 23:15

saracu el face doar 3 luni cu suspendare pentru doar 1 miliard furat,altul amaratul face 3 ani la parnaie pentru o paine furata ,sa vina revolutia franceza,saracii sa aiba drepturi egale cu bogatii si smecherii sa fie judecati la fel ca saracii.

nervosu 12 ianuarie 2012 at 11:20

saracii trebuia sa faca puscarie ca toti cei care fac abuz in serviciu la banii aia acum nu mai prezinta pericol public ca la altii sa fii fost alt politist sa vezi cum se aplica legea

Sustin pe gica si nervosu 12 ianuarie 2012 at 13:45

Justitie de kacat ,,ca le da doar cu suspendare banditilor,,si numai amarati primesc pedeapsa cu inchisoare,fapt pentru care multi votam pe PP DD caci trebuie sa se faca odata dreptate cu coruptii ce au relatii gen ,,ai de mai sus,,.Da mai ala de la financiar avea grade parca el prinde paduchiosi ori purecosi auzi ministrule de interne si o mai fi si azi sef la financiarul politiei!!!!!!

Comentariile sunt oprite