Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Adolescentul din Valea Lungă suspectat că a violat un copil de 3 ani – cercetat în stare de arest preventiv

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ş.V.L., de 15 ani, din comuna Valea Lungă, judeţul Alba, cercetat într-un dosar penal, privind o infracțiune de viol asupra unui minor de 3 ani, din aceeaşi localitate, va rămâne în arest pentru cel puțin 30 de zile.

În urma concluziilor medico legale formulate în cauză privind victima şi a expertizei psihiatrice a autorului, prin care s-a constatat că la data comiterii faptei acesta avea discernământ, în data de 26.06.2014, Ş.V.L. a fost prezentat Judecătoriei Blaj, cu propunere de arestare preventivă.

Magistraţii au emis pe numele său mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, pentru comiterea infracţiunii de viol, faptă prevăzută şi pedepsită de art.  218 alin.1  şi 3, lit. c cu aplicarea art.113 din Cod Penal.

Reamintim că în data de 23 iunie a.c. polițiștii din Valea Lungă au demarat o anchetă penală pe numele adolescentului suspectat că și-ar fi abuzat sexual nepoțelul, de doar 3 ani.

Sesizarea a fost făcută de familia victimei, care îngrozită de situație, a decis să îl ducă pe copil la spital pentru o evaluare medicală complexă, care să stabilească cu exactitate dacă, și în ce fel, s-a produs abuzul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Consilier Local din Alba Iulia, lovit de o trotinetă în Cetate. S-a ales cu o vânătaie și durere de gleznă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Consilier Local din Alba Iulia, lovit de o trotinetă în Cetate. S-a ales cu o vânătaie și durere de gleznă Consilierul local Paul Victor Florea a fost în urmă cu două zile ”victima” unei trotinete condusă de un turist în Cetatea Alba Carolina. Din fericire, acesta s-a ales doar cu o vânătaie și o durere […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea