Rămâi conectat

Actualitate

Adolescent din Alba Iulia cercetat pentru furt – a tăiat 100 de metri de cablu electric

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliția municipiului Alba Iulia a fost sesizată prin 112, de către un bărbat care a observat o persoană ce tăia un cablu de energie electrică de la tabloul de curent al unui bloc de pe str. Calea Moților. În momentul în care a fost surprinsă, persoana a abandonat cablul cu o lungime de cca. 100 de metri și a fugit. 

La scurt timp de la sesizare, o patrulă mixtă formată din poliţişti şi jandarmi, l-au identificat pe strada Vasile Alecsandri din Alba Iulia, pe un minor de 15 ani, din Alba Iulia care este principalul suspect de comiterea faptei.

Asupra acestuia au fost găsite o foarfecă de curăţat via şi un cablu cu o lungime de 14 metri. În urma cercetărilor efectuate a rezultat că minorul a sustras cablu de la o staţie de telecomunicaţii situată la subsolul unui imobil de pe strada  Septimius Severus din Alba Iulia.

Faţă de suspect cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat şi tentativă de furt calificat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vremea se răcește brusc în România. Prognoza METEO pentru următoarele zile indică condiții de brumă în unele zone din Transilvania

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vremea se răcește brusc în România. Prognoza METEO pentru următoarele zile indică condiții de brumă în unele zone din Transilvania Meteorologul ANM Mihai Huştiu a explicat că vremea a intrat într-un proces accentuat de răcire, iar începând de luni vom avea temperaturi și mai scăzute. Până la mijlocul săptămânii viitoare vom avea parte de ploi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea