Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

ADMITERE școli militare 2023: 70 de locuri la specialitatea militară ”SANITAR”, scoase la concurs, la Centrul de perfecționare medico-militară din Sibiu. CRITERII de recrutare și CALENDAR de ADMITERE

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ADMITERE școli militare 2023: 70 de locuri la specialitatea militară ”SANITAR”, scoase la concurs, la Centrul de perfecționare medico-militară din Sibiu. CRITERII de recrutare și CALENDAR de ADMITERE

Dacă ești asistent medical generalist și ți-ar plăcea o carieră în armată, te poți înscrie pentru a ocupa unul din cele 70 de locuri scoase la concurs la Cursul de formare a subofițerilor în activitate, specialitatea militară „Sanitar” (Centrul de perfecționare medico-militară din Sibiu).

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Activitățile de recrutare, selecție și admitere se vor desfășura conform următorului calendar:

Înscriere: 23.10 – 10.11.2023

Selecție: 30.10 – 17.11.2023

Examinare medicală: 06 – 24.11.2023

Termen final de întocmire a dosarelor de candidat: 29.11.2023

Data susținerii admiterii: 14.12.2023

Candidaţii pot proveni din rândul SGP în activitate sau în rezervă, precum şi din rândul civililor din cadrul şi din afara M.Ap.N.

CRITERII DE RECRUTARE pentru cursul de formare a SUBOFIȚERILOR în activitate:

Vârsta maximă: 45 de ani împliniţi, la data acordării gradului şi numirii în funcţie la finalizarea cursului de formare.

Studii: absolvenţi ai învățământului liceal cu diplomă de bacalaureat și ai învățământului postliceal – calificarea Asistent medical generalist sau învățământ universitar de licență – specializarea Asistență medicală generală.

ATENȚIE! Candidații trebuie să deţină certificatul valabil de membru al Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România.❗

Vechime:

– pentru candidaţii SGP în activitate din cadrul MApN: cel puţin 1 an vechime în serviciu (calculată de la data absolvirii programului de instruire şi până la data începerii cursului de formare a subofiţerilor în activitate) ȘI să fi fost apreciați în ultimul document de evaluare profesională anuală cu calificativul cel puţin „Foarte bun”;

– pentru celelalte categorii de candidaţi: 1 an experiență în domeniul studiilor (să facă dovada că au lucrat cel puțin 1 an în domeniul studiilor cerute).

ÎNSCRIERE:

Înscrierile se pot face online la https://www.recrutaremapn.ro/signupform.php sau mergând personal, la biroul informare-recrutare din cadrul centrului militar al județului/sectorului în care aveți domiciliul.

Adresele și numerele de telefon sunt disponibile aici: www.recrutaremapn.ro/contactbir.php .
ATENȚIE! După înscriere și susținerea probelor de selecție vor fi întocmite dosarele de candidat, conform precizărilor personalului recrutor, iar examinarea medicală se va susține după concursul de admitere.

SELECȚIA constă în:

– evaluarea psihologică (test de aptitudini și de personalitate);
– evaluarea capacității motrice (probe sportive – traseu utilitar-aplicativ și alergare pe distanța de 2000 m);
– interviul de evaluare finală.

CONCURSUL DE ADMITERE

Informații despre calendarul concursului de admitere vor fi obținute ulterior potrivit Metodologiei și ghidului emis de către unitatea organizatoare (se vor publica pe site-ul https://cpmm.mapn.ro/ și/sau vor fi afișate la sediul unității, precum și la birourile informare-recrutare).

Pentru informare cu privire la profesia militară şi la oferta armatei, accesaţi site-ul: www.recrutaremapn.ro sau mergeţi la biroul informare-recrutare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pensii 2024: Milioane de români vor primi mai mulți bani. Măsura inclusă în PNRR care va crește conturile din Pilonul II

Bogdan Ilea

Publicat

în

Pensii 2024: Milioane de români vor primi mai mulți bani. Măsura inclusă în PNRR care va crește conturile din Pilonul II Pilonul II, beneficiează de la începutul lunii martie, de o măsură inclusă în Planul Național de Redresare și Reziliență și reglementată de Uniunea Europeană. Este vorba desre o majorare semificativă a fondurilor în conturile […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea