Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

ADMITERE LICEU 2023: Colegiul Național „HCC” din Alba Iulia rămâne alegerea FAVORITĂ pentru viitorii boboci

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ADMITERE LICEU 2023: Colegiul Național „HCC” din Alba Iulia rămâne alegerea FAVORITĂ pentru viitorii boboci

Colegiul Național „Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia se evidențiază ca fiind opțiunea favorită a elevilor la admiterea la liceu în anul școlar 2023, în rândul instituțiilor civile de învățământ preuniversitar.

Prestigiul și calitatea educației oferite în cadrul acestui liceu au atras atenția candidaților, ceea ce se reflectă în numărul mare de elevi care și-au ales această instituție ca primă opțiune.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Colegiul Național „Horea, Cloșca și Crișan” are o istorie îndelungată și o tradiție bogată în furnizarea unei educații de calitate pentru tinerii din Alba Iulia și împrejurimi. Cu specializări variate și cadre didactice competente și dedicate, liceul s-a impus de-a lungul timpului ca una dintre cele mai bune alegeri pentru elevii ambițioși care își doresc să își dezvolte aptitudinile și să atingă performanțe academice remarcabile.

CITEȘTE ȘI: Admitere liceu 2023: Rezultatele la repartizarea computerizată s-au AFIȘAT pe Edu.ro

Opțiunile disponibile pentru elevii de la Colegiul Național „Horea, Cloșca și Crișan” sunt diverse și acoperă o gamă largă de interese și aspirații. Filiera umanistă este bine reprezentată, cu specializările Filologie și Științe Sociale, care a primit 26 de candidați pentru fiecare dintre ele. Aceasta indică interesul crescut al elevilor pentru studiul literaturii, limbilor străine și aprofundarea cunoștințelor în domeniul științelor sociale.

Filiera reală este, de asemenea, foarte căutată, cu specializări precum Matematică-Informatică și Științe ale Naturii, care au atras fiecare câte 78 de candidați. Aceste specializări sunt concepute pentru elevii pasionați de matematică, informatică, fizică, biologie și chimie, oferindu-le oportunitatea de a-și dezvolta competențe solide în aceste domenii științifice.

Un aspect interesant și apreciat de candidați este posibilitatea de a studia în regim bilingv, având limba engleză și limba franceză ca limbi de predare. Aceasta oferă elevilor șansa de a-și îmbunătăți cunoștințele de limbi străine și de a se pregăti pentru provocările viitoare într-o societate tot mai globalizată.

Ultima medie de admitere înregistrată în anul 2023 demonstrează nivelul înalt de performanță al elevilor care au fost repartizați la Colegiul Național „Horea, Cloșca și Crișan”. Specializările Filologie și Matematică-Informatică au înregistrat medii de admitere de 9.12, respectiv 9.35. De asemenea, specializarea Științe ale Naturii a avut o medie de admitere de 9.57, ceea ce arată nivelul excepțional de pregătire al elevilor selectați pentru această opțiune. Filiera Științe Sociale a înregistrat, de asemenea, o medie impresionantă de admitere de 9.27.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Un partid politic încearcă să îi bage bețe în roate lui Dana Nanu, candidata Dreptei Unite la Primăria Alba Iulia. Candidatura, contestată la Judecătoria Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un partid politic încearcă să îi bage bețe în roate lui Dana Nanu, candidata Dreptei Unite la Primăria Alba Iulia. Candidatura, contestată la Judecătoria Alba Iulia Un partid politic, mai exact Partidul Național Conservator Român, filiala Alba, a depus o contestație împotriva candidaturii pentru funcția de primar a doamnei Dana Nanu, candidata Alianței Dreapta Unită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea