Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Admitere la Şcoala Naţională de Grefieri: 12 candidați din Alba au susținut proba scrisă

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La data 1 septembrie 2013 a avut loc proba scrisă de verificare a cunoştinţelor la disciplinele: procedură penală, procedură civilă, organizare judiciară din cadrul concursului de admitere la Şcoala Naţională de Grefieri.

Între cei 1.374 de candidaţi prezenți la examen, 12 sunt din județul Alba: Bran Ana Daniela; Groza Ligia Daniela; Lăncrănjan Manuela; Lombrea Alexandra Elena; Maier Teodora; Melinte Nadia; Miclea Sabina; Oltean Ioana Celiana; Oprean Virginia Anca; Părău Lavinia Maria; Popescu Vlas; Șuteu Maria Simona.

Concursul se organizează pentru 120 de locuri de grefieri cu studii superioare juridice dintre care 90 sunt alocate pentru ocuparea posturilor vacante de grefier la instanţele judecătoreşti, iar 30 de locuri sunt alocate pentru ocuparea posturilor vacante la parchete. Durata studiilor este de 6 luni iar concursul se organizează la nivel naţional.

După publicarea rezultatelor definitive de la proba scrisă se va face verificarea bunei reputații a candidaților admiși.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum trebuie să procedeze românii care dețin două autoturisme sau două proprietăți imobiliare: Legea pe care nu mulți oameni o cunosc

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum trebuie să procedeze românii care dețin două autoturisme sau două proprietăți imobiliare: Legea pe care nu mulți oameni o cunosc Românii care dețin două mașini sau două apartamente, trebuie să știe că vânzarea celei de-a doua mașini sau a celei de-a doua locuințe în decursul aceluiași an calendaristic poate implica costuri suplimentare. Conform unei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea