Rămâi conectat

Actualitate

Administratorul unei terase din Aiud, înjunghiat în abdomen de un tânăr din Rădești – arestat pentru tentativă de omor

Bogdan Presecan

Publicat

în

În data de 19 mai, ora 00.40, Poliţia Municipiului Aiud a fost sesizată cu privire la faptul că în timpul unei altercaţii care a avut loc pe terasa unui local public situat pe strada Horea din municipiul Aiud, un bărbat în vârstă de 46 de ani, a fost înjunghiat.

Potrivit IPJ Alba “la faţa locului s-au deplasat poliţiştii de siguranţă publică din Aiud iar din primele cercetări a rezultat că în jurul orelor 00,30, între Todor Crișan un tânăr de 23 de ani, din comuna Rădeşti, judeţul Alba şi P.V.T., de 38 de ani, s-a produs o altercaţie, în timp ce se aflau pe terasa localului public, împrejurare în care administratorul localului, L.V., de 46 de ani, din Aiud, care a intervenit pentru a aplana conflictul, a fost înjunghiat de către C.T. în zona abdominală.

După comiterea faptei, C.T. a fugit de la locul incidentului şi a fost identificat şi reţinut de poliţişti la o distanţă de cca. 250 de metri de localul public.

LV. a fost transportat la spitalul din Aiud unde i-au fost acordate primele îngrijiri medicale şi de unde a fost transferat la spitalul din Alba Iulia şi supus unei intervenţii chirurgicale de urgenţă.

În urma concluziilor formulate de medicul legist din care a rezultat că leziunile suferite de victimă i-au pus în pericol viaţa şi a cercetărilor efectuate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, competenţa de soluţionare a cauzei a fost declinată în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba,  sub aspectul comiterii de către C.T. a infracțiunilor de tentativă de omor şi port fără drept al cuţitului.

În cursul zilei de ieri, 19 mai, unitatea de parchet l-a prezentat pe inculpat instanţei de judecată din cadrul Tribunalului Alba, care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, sub aspectul comiterii infracţiunilor de tentativă de omor şi port fără drept al cuţitului.”

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Recalculare pensii 2024: Exemple de calcul pe noua lege a pensiilor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Recalculare pensii 2024: Exemple de calcul pe noua lege a pensiilor Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a adus lămuriri importante despre noua Lege a Pensiilor și a explicat faptul că tinerii vor fi avantajați dacă au studii superioare, aceștia urmând să încaseze sume în plus la pensie. De asemenea, românii care au peste 36 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea