Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Administratorul unei firme de panificație din Alba Iulia cercetat pentru evaziune fiscală

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

În perioada 9 – 15 noiembrie a.c., poliţiştii din Alba au efectuat 42 de controale ce au avut drept scop combaterea evaziunii în domeniul panificaţiei, fiind vizaţi atât producătorii, cât şi cei care vând produsul finit către populaţie.

Au fost verificate 18 societăţi comerciale, 18 mijloace de transport şi 6 persoane fizice fiind aplicate 19 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 34.140 lei şi au confiscat bunuri în valoare de 3.642 lei.

Cu ocazia verificărilor efectuate la o societate comercială de profil din Alba Iulia, s-a constatat că administratorul acesteia nu a virat sumele datorate bugetului de stat, în cuantum total de 23.000 lei.

Pe numele administratorului firmei au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de evaziune fiscală, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 6 alin 1 din Legea 241/2005.

Astfel de acţiuni ale poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba vor continua şi în perioada următoare”, precizează reprezentantul instituției.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Autoritățile au dezvăluit topul celor mai populare nume de băieți și fete din 2023 în SUA: Impactul TikTok asupra alegerilor părinților

Bogdan Ilea

Publicat

în

Autoritățile au dezvăluit topul celor mai populare nume de băieți și fete din 2023 în SUA: Impactul TikTok asupra alegerilor părinților Lista cu cele mai folosite nume din anul 2023, atât pentru băieți și fete, a fost publicată de către Administrația de Securitate Socială din SUA. Un nume nou a intrat pe lista de anul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea