Rămâi conectat

Politică Administrație

Administrația locală din Alba Iulia, nemulțumită de colaborarea cu firma care a concesionat serviciul de ecarisaj

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La o lună de la atribuirea contractului pentru ridicarea şi transportul la adăpost a câinilor fără stăpân către Cabinetul Medical Veterinar George Popa, reprezentanții administrației locale se gândesc să-l rezilieze, reclamând ”o colaborare dificilă” cu acesta.

Potrivit verificărilor efectuate de municipalitate, dr. George Popa, care a concesionat respectivul serviciu în perioada intermediară până la finaliazarea licitației prin care delegarea activității de ecarisaj se va face pentru o perioadă mai lungă, nu prea respectă reglementările legale și chiar își depășește atribuțiile din contract.

Astfel, viceprimarul Paul Voicu le-a explicat astăzi consilierilor locali că activitatea de ecarisaj se desfășoară fară un orar prestabilit, făcând imposibilă recepţia cantitativă și calitativă a lucrărilor contractate. De asemenea, nu s-a stabilit nici la această dată personalul care desfășoară activitatea de întreținere (hrănit, adapat, curăţenie) la adăpostul de animale concesionat, unde au acces atât persoane autorizate dar și neautorizate, deoarece activitatea se desfășoară cu foarte mulţi voluntari.

O altă nemulțumire este că medicul veterinar Popa a executat intervenții chirurgicale și a eliberat câini din adăpost fără avizul medicului veterinar abilitat, așa cu prevede legea.

Toate neregulile constatate îi vor fi prezentate primarului Mircea Hava care va decide ce măsuri vor fi luate în continuare.

Contactat telefonic, dr. George Popa a confirmat pentru ziarulunirea.ro că există unele probleme, precizând că va oferi detalii după data de 1 aprilie deoarece în aceste zile este plecat din țară.

Foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea