Rămâi conectat

Monden-Clubbing

Adina Buzatu: ”Pregătesc o surpriză de proporţii la Feeric Fashion Days Alba Iulia”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Adina BuzatuAdina Buzatu aduce duminică seara pe podiumul festivalului de moda Feeric Fashion Days de la Alba Iulia cele mai hot trenduri din moda masculină lansate în ultimele săptămâni la cele mai importante târguri de profil din Europa.

Așa cum face an de an, stilista a mers și în această vară la Firenze pentru a participa la târgul Pitti Uomo, iar mai apoi a plecat în Franţa pentru a participa la târgul Tranoi Homme desfășurat la Palais de la Bourse. La Paris, Adina Buzatu a făcut un adevărat tur de forță pentru a marca toate întâlnirile pe care le avea programate astfel încât să poată ajunge în România la timp pentru prezentarea TRENDS by Adina Buzatu pe care o va susține la Alba Iulia.

Abia aștept să aduc în România superbele colecții pe care le-am văzut atât în Italia cât și în Franța. Până atunci însă pregătesc o mare surpriză pentru prezentarea de duminică așa că îi sfătuiesc pe locuitorii din Alba Iulia să nu rateze prezentarea TRENDS by Adina Buzatu“, a spus stilista.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

MÂINE | Seară de teatru în aer liber, cu Skepsis: ”Doctorul Scrie și Prescrie”, în fața Muzeului Național al Unirii Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

MÂINE | Seară de teatru în aer liber, cu Skepsis: ”Doctorul Scrie și Prescrie”, în fața Muzeului Național al Unirii Alba Iulia Sâmbătă, 13 iulie 2024, ora 19.30, în fața Muzeului Național al Unirii Alba Iulia, Skepsis vă invită la o seară de teatru în aer liber în care Doctorul Scrie și Prescrie! Vă propunem […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea