Rămâi conectat

Curier Județean

Adăpost de animale, confecționat din lemn, și circa o tonă de fân, arse într-un incendiu, la Albac

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un adăpost de animale confecționat din lemn pe o suprafață de 60 de metri pătrați și circa o tonă de fân au ars, marți seara, în urma unui incendiu, în comuna Albac din județul Alba.

”Stația de pompieri Cîmpeni a intervenit ieri, la ora 22:46, în localitatea Pleșești din com. Albac, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărescă (adăpost de animale), proprietatea lui B.E. Pompierii militari au acționat cu o autospecială complexă de intervenție. Au ars: adăpostul de animale confecționat în totalitate din lemn pe aproximativ 60 mp și circa o tonă de fân. Cauza probabilă a incendiului o reprezintă folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”, a transmis, miercuri, ISU Alba, într-un comunicat de presă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Șoferii acuzați pe nedrept că s-au urcat drogați la volan ar putea fi despăgubiți. Ce a propus APADOR-CH

Bera Larisa

Publicat

în

Șoferii acuzați pe nedrept că s-au urcat drogați la volan ar putea fi despăgubiți. Ce a propus APADOR-CH Asociația pentru Apărarea Drepturilor Omului în România – Comitetul Helsinki (APADOR-CH) a propus despăgubirea printr-o sumă de bani, pe lângă înapoierea permisului, șoferilor care rămân fără permis de conducere în urma unui test rapid antidrog, care se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea