Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Ada Rus – noul purtător de cuvânt al Instituției Prefectului Alba

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Prefectul de Alba, Dan Coriolan Simedru și-a întărit echipa cu un nou purtător de cuvânt, după cum a anunțat în conferința de presă de astăzi.

Este vorba despre Ada Rus, absolventă a Facultății de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării din Cluj-Napoca care, de mai mulți ani face parte din echipa municipalității Aiud.

”Am venit la Instituția Prefectului alături de domnul Simedru pentru că domnia sa dorește să aibă o relație deschisă cu mass-media prin intermediul căreia să-și poată construi o comunicare transparentă și eficientă cu locuitorii județului Alba, sens în care obiectivele noastre profesionale coincid. Acesta este motivul pentru care am decis să lucrez alături de prefectul județului Alba”, a spus Ada Rus.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 27-28 aprilie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 27-28 aprilie 2024 Inspectoratul de Poliție Județean Alba a comunicat amplasarea radarelor pe drumurile din județ, în perioada 27-28 aprilie 2024. Citește și: Codul Rutier 2024: Trusa de prim-ajutor sau triunghiurile reflectorizante nu or să mai fie obligatorii pentru o anumită categorie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea