Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Activități sportive, joi, la Alba Iulia, cu ocazia Zilei Consiliului Internațional al Sportului Militar

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Joi, 18 februarie 2016, cu ocazia Zilei Consiliului Internațional al Sportului Militar, Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia desfășoară activități sportive la care participă întregul efectiv de elevi.

cros - Militar01

Astfel, cei din clasele a IX-a și a X-a, sub coordonarea domnului profesor Sorin-Iancu Secăreanu, vor participa între orele 15:00-17:00, la o competiție de cros în Șanțurile Cetății, pe traseul de 2,700 m. Startul va fi de la Podul pietonal din apropierea Catedralei Reîntregirii Neamului. Cei din clasele a XI-a și a XII-a vor participa, începând cu ora 15:30 pe platoul colegiului la un flash-mob sub îndrumarea doamnei profesoare Felicia-Adriana Vancea.

Organizat pentru prima dată de către Consiliul Internațional al Sportului Militar în 2006 cu scopul sărbătoririi datei de constituire a acestui organism internațional, evenimentul din data de 18 februarie și-a propus să promoveze, anual, practica sportului în armatele lumii și prin anvergura mondială a acțiunii să contribuie la menținerea păcii.

Scopul acestei manifestări sportive este și de a disemina moto-ul Consiliului Internațional al Sportului Militar ”Prietenie prin sport”, conform principiului sport pentru toți, printre milioanele de militari din cele 133 țări membre ale Consiliului Internațional al Sportului Militar. (D.S.)

Foto Sg. Cristian Lenga


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Sute de persoane și mașini verificate joi de polițiștii din Alba: 60 de șoferi testați pentru alcool și droguri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sute de persoane și mașini verificate joi de polițiștii din Alba: 60 de șoferi, testați pentru alcool și droguri Sute de persoane și mașini au fost verificate joi de polițiștii din Alba. 60 de șoferi au fost testați pentru alcool și droguri. În ultimele 24 de ore, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea