// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Acțiuni Scutul pădurii. 184 de amenzi aplicate și lemn confiscat de polițiștii din Alba

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba împreună cu jandarmii şi  specialişti silvici au continuat seria acţiunilor, cu efective suplimentare, pentru prevenirea şi combaterea delictelor silvice. În săptămâna trecută, au fost făcute 60 de controale în teren şi 46 pe drumurile publice. Poliţiştii au aplicat 184 de amenzi şi au confiscat 17 metri cubi de material lemnos.

În perioada 10 – 11 aprilie 2019, Serviciul de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba a organizat, pe raza întregului judeţ, o acțiune cu efective suplimentare, pentru prevenirea și combaterea tăierilor ilegale de arbori precum şi a faptelor ilegale asociate din exploatarea, circulația, depozitarea, prelucrarea primară și comercializarea materialului lemnos.

La acţiune, alături de poliţişti, au participat jandarmi şi specialiști din cadrul ocoalelor silvice.

Cu această ocazie au fost efectuate 60 de controale, din care 13 în fondul forestier, 46 pe drumurile publice şi unul în locuri de depozitare şi de comercializare a materialului lemnos şi au fost verificate, în trafic, 333 de autovehicule.

Poliţiştii au aplicat, în total, 184 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 39.550 lei, din care 14 la Legea 171 din 2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice şi au confiscat 17 metri cubi de material lemnos.

Totodată, au constatat 7 infracțiuni, toate la Codul Silvic

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Un răspuns la Acțiuni Scutul pădurii. 184 de amenzi aplicate și lemn confiscat de polițiștii din Alba

  1. roco 16.04.2019 la 8:40

    Daca cineva ar controla traficul de camioane de pe str Mircea ce Mare din Sebe, mai ales noaptea,ar amuti de ceea ce ar constata!Dar nu vrea nimeni asta ! De ce oare?