Rămâi conectat

Curier Județean

Acțiuni împotriva violenței asupra femeilor și fetelor, în Sebeș: ”Viori aprinse, femeile” – eveniment cultural, joi, 3 decembrie, la Centrul ”Lucian Blaga”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Asociația Femeilor din Alba organizează în Sebeș, la Centrul Cultural „Lucian Blaga”, joi, 3 decembrie 2015, ora 19.00, evenimentul cultural „Viori aprinse, femeile”, prin care promovează educația în spiritul respectului femeii și a nonviolenței în societatea românească.

centrul cultural lucian blaga sebesLa 25 noiembrie este marcată în întreaga lume Ziua internațională pentru eliminarea violenței împotriva femeii (International Day for the Elimination of Violence against Women), pentru a aduce în conștiința publică faptul că acest fenomen reprezintă o gravă încălcare a drepturilor omului.

Din 25 noiembrie până în 10 decembrie 2015 sunt 16 zile dedicate acțiunilor împotriva violenței.

”Prin acțiunea noastră ne alăturam îndemnului doamnei Liliana Pagu, președintele Asociației Femeilor din România, „Spunem NU violenței împotriva femeilor”, precizează Liliana – Marioara Mihacea, președinte AF Alba. Violența împotriva femeilor și fetelor este tot mai mult recunoscută ca fiind una dintre cele mai serioase și urgente probleme ale tuturor timpurilor. Comunitatea internațională și societatea civilă au ajuns la concluzia că nu există circumstanțe atenuante pentru violența împotriva femeilor și fetelor. Când are loc, aceasta este de fiecare dată o încălcare a drepturilor lor, este un act criminal și un fapt inacceptabil”, spune Liliana Marioara Mihacea, președinta Asociației Femeilor din Alba. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud

Bogdan Ilea

Publicat

în

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Roșia Montană: Intervin pompierii cu trei autospeciale. Detașamentul de pompieri Abrud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autopscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia Montană. Secția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea