Rămâi conectat

Curier Județean

Acţiuni ale Poliției Rutiere în Alba: 17 permise suspendate și amenzi de peste 33.000 de lei în 5 ore

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vineri, 10 ianuarie 2014, în intervalul orar 7.00 – 13.00, un număr de 49 de poliţişti din cadrul Serviciului Rutier şi a subunităţilor din structura Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au participat la o acţiune organizată pe raza judeţului, având ca scop prevenirea riscului rutier.

În cadrul acestor activităţi a fost constatată o infracţiune şi au fost aplicate 222 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 13 pentru nerespectarea normelor legale privind depăşirea, 67 pentru nerespectarea regimului de viteză, 31 pentru neportul centurii de siguranţă şi 92 pentru alte abateri la regimul rutier.

Totodată au fost reţinute în vederea suspendării 17 permise de conducere şi retrase 5 certificate de înmatriculare. Valoarea sancţiunilor aplicate se ridică la suma de 33.005 lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea