Rămâi conectat

Curier Județean

Acțiune puternică a polițiștilor în Alba Iulia și împrejurimi: Peste 180 de abateri, sancționate cu 38.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Alba Iulia au identificat 4 bănuiţi de comiterea de infracțiuni, în urma unei acţiuni cu efective suplimentare ce a avut loc ieri, 21 martie. Totodată, au fost constatate şi 187 de abateri contravenţionale, sancţionate cu amenzi în valoare de peste 38.000 de lei.

La data de 21 martie a.c., între orele 06.30 – 10.00 și 17.00 – 21.00, Poliţia Municipiului Alba Iulia a organizat, atât pe raza municipiului cât şi pe raza localităţilor rurale arondate, o acţiune cu efective suplimentare ce a avut ca scop menţinerea climatului de siguranţă publică, prevenirea şi combaterea faptelor de natură infracţională şi contravenţională şi prevenirea accidentelor rutiere.

La acţiuni au participat poliţişti de ordine publică, investigaţii criminale şi rutieră, care au fost sprijiniţi de jandarmi.

Cu ocazia acţiunii au fost aplicate 187 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 38.015 lei, din care 9 la Legea 61/1991 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică, 176 la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar restul la alte acte normative.

Au fost reţinute două permise de conducere şi două certificate de înmatriculare şi au fost identificate 4 persoane bănuite de comiterea de infracțiuni.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | Un exemplu de urmat: Un grup de elevi, surprinși de camerele de filmat, în timp ce au făcut de bunăvoie o acțiune de ecologizare

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO | Un exemplu de urmat: Un grup de elevi, surprinși de camerele de filmat, în timp ce au făcut de bunăvoie o acțiune de ecologizare Mai mulți elevi au fost surprinși de camerele de supraveghere în timp ce adunau gunoaiele de pe malul râului Ampoi. Gestul lor este unul făcut de bunăvoie, gândindu-se la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea