Rămâi conectat

Curier Județean

Acțiune puternică a polițiștilor, în Alba Iulia și împrejurimi. Peste 100 de autovehicule și firme, controlate la sânge

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţia Municipiul Alba Iulia a organizat o acţiune cu efective suplimentare în municipiu şi pe raza localităţilor rurale arondate, cu scopul creşterii gradului de siguranţă publică. Au fost controlate 122 de autovehicule şi au fost aplicate 90 de sancțiuni contravenţionale, în valoare de peste 18.000 de lei. Poliţiştii au identificat 8 autori de infracțiuni.    

Ieri, 17 iulie 2018, Poliţia Municipiului Alba Iulia împreună cu Secţiile de Poliţie Rurală Galda de Jos şi Vinţu de Jos, a organizat o acţiune cu efective suplimentare, în municipiul Alba Iulia şi în localităţile rurale arondate municipiului.

La acţiune au participat, în total, 32 de poliţişti de ordine publică, rutieră, şi investigaţii criminale, care au fost sprijiniţi de jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba.

Cu ocazia acestei acţiunii au fost legitimate 50 de persoane şi verificate 3 societăţi comerciale.

S-a urmărit, de asemenea, identificarea autorilor de infracțiuni şi creşterea siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, în acest sens fiind verificate 122 de autovehicule.

Cu ocazia acţiunii au fost constatate 90 de abateri de natură contravenţională, sancționate cu amenzi în valoare totală de 18.145 lei, din care 5 la Legea 61/1991 privind liniştea şi ordinea  publică şi 85 la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

Poliţiştii au identificat 8 autori de infracțiuni, ce sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii unor infracţiuni de natură judiciară.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

15 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Apuseni: Averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului și grindină. Localitățile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

15 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Apuseni: Averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului și grindină. Localitățile vizate ANM a emis luni o avertizare nowcasting cod galben de furtună în mai multe localități din Apuseni. Se vor semnala local averse torențiale care vor acumula 15…25 l/mp, descărcări electrice, intensificări ale vântului, grindină de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea