Acțiune puternică a polițiștilor, în Alba Iulia și împrejurimi. Peste 100 de autovehicule și firme, controlate la sânge

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Poliţia Municipiul Alba Iulia a organizat o acţiune cu efective suplimentare în municipiu şi pe raza localităţilor rurale arondate, cu scopul creşterii gradului de siguranţă publică. Au fost controlate 122 de autovehicule şi au fost aplicate 90 de sancțiuni contravenţionale, în valoare de peste 18.000 de lei. Poliţiştii au identificat 8 autori de infracțiuni.    

Ieri, 17 iulie 2018, Poliţia Municipiului Alba Iulia împreună cu Secţiile de Poliţie Rurală Galda de Jos şi Vinţu de Jos, a organizat o acţiune cu efective suplimentare, în municipiul Alba Iulia şi în localităţile rurale arondate municipiului.

ELIT

La acţiune au participat, în total, 32 de poliţişti de ordine publică, rutieră, şi investigaţii criminale, care au fost sprijiniţi de jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba.

Cu ocazia acestei acţiunii au fost legitimate 50 de persoane şi verificate 3 societăţi comerciale.

S-a urmărit, de asemenea, identificarea autorilor de infracțiuni şi creşterea siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, în acest sens fiind verificate 122 de autovehicule.

Cu ocazia acţiunii au fost constatate 90 de abateri de natură contravenţională, sancționate cu amenzi în valoare totală de 18.145 lei, din care 5 la Legea 61/1991 privind liniştea şi ordinea  publică şi 85 la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

Poliţiştii au identificat 8 autori de infracțiuni, ce sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii unor infracţiuni de natură judiciară.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419