Rămâi conectat

Curier Județean

Acțiune pentru verificarea autovehiculelor înmatriculate în alte state: 34 de sancțiuni, aplicate de către polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Polițiștii din Alba Iulia au aplicat 34 de sancțiuni contravenționale, într-o acțiune pentru verificarea autovehiculelor înmatriculate în alte state.

Peste 160 de autovehicule înmatriculate în alte state, care circulă în România, au fost verificate de polițiștii din Alba în ultima săptămână. Pentru nereguli constatate la aceste autovehicule, polițiștii au aplicat 34 de sancțiuni.

În perioada 28 aprilie – 9 mai 2021, polițiștii Serviciului Rutier Alba au desfășurat o acțiune de verificare a modului în care proprietarii de autoturisme înmatriculate în alte state respectă legislația privind circulația pe drumurile publice din România. La acțiune au participat polițiștii rutieri și cei de la ordine publică cu atribuții pe linie de poliție rutieră.

În aceasta perioadă, au fost verificate 2.078 de autovehicule, dintre care 164 înmatriculate în alte state.

În urma neregulilor constatate, polițiștii au aplicat 1.021 de sancțiuni contravenționale, din care 34 conducătorilor de autovehicule înmatriculate în alte state.

În cadrul acțiunii au fost retrase 23 de certificate de înmatriculare și au fost constatate 12 infracțiuni la regimul rutier.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Comercianții din Aiud, controlați de polițiști și Protecția Consumatorului: Amenzi de peste 40.000 de lei și mai multe nereguli constatate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Comercianții din Aiud, controlați de polițiști și Protecția Consumatorului: Amenzi de peste 40.000 de lei și mai multe nereguli constatate Comercianții din Aiud au fost controlați de polițiștii care au dat amenzi de 41.000 de lei și au constatat mai multe nereguli. Citește și: 72 de șoferi testați pentru droguri sau alcool la volan în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea