Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Acţiune pentru creşterea siguranţei rutiere în Alba Iulia: Amenzi de peste 19.000 de lei, 8 permise de conducere reținute şi 4 certificate de înmatriculare retrase

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024
Acţiune pentru creşterea siguranţei rutiere în Alba Iulia: Amenzi de peste 19.000 de lei, 8 permise de conducere reținute şi 4 certificate de înmatriculare retrase

Poliţia Municipiul Alba Iulia a organizat o acţiune cu efective suplimentare în municipiu, cu scopul creşterii gradului de siguranţă rutieră. S-a urmărit, în principal, prevenirea accidentelor rutiere şi verificarea modului în care este respectată legislaţia privind circulația pe drumurile publice.

În perioada 06 – 07 februarie 2020, Poliţia Municipiului Alba Iulia a organizat o acţiune, în municipiul Alba Iulia, în scopul creşterii gradului de siguranţă rutieră.

Poliţiştii au urmărit, în special, depistarea conducătorilor auto care nu acordă prioritate pietonilor şi care nu respectă viteza legală.

La acţiune au participat polițiștii Biroului Rutier Alba Iulia, care au constatat 153 de abateri de natură contravenţională, în valoare totală de 19.865 lei.

Dintre sancţiuni, 55 au fost aplicate conducătorilor care nu au respectat viteza legală, 4 conducătorilor auto care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor, 39 celor care nu au folosit centura de siguranță, iar restul pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Au fost reţinute 8 permise de conducere şi au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.

Acţiunile pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră, pe raza municipiului Alba Iulia, vor continua, iar poliţiştii le recomandă tuturor participanților la trafic să respecte regulile de circulaţie!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: ACCIDENT rutier în Alba Iulia, pe strada Detunata. Două mașini s-au lovit

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: ACCIDENT rutier în Alba Iulia, pe strada Detunata. Două mașini s-au lovit Un accident rutier a avut loc în Alba Iulia, pe strada Detunata, 19 mai, în jurul orei 17:30, după ce două mașini s-au lovit. Pompierii intervin cu două autospeciale. Citește și: Accident rutier grav la Blaj. O persoană a rămas incarcerată după […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea