Rămâi conectat

Actualitate

Acţiune IPJ Alba de prevenire a accidentelor auto datorate nerespectării regulilor de trecere la nivel cu calea ferată

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Marți, poliţiştii Serviciului Rutier Alba au organizat, în municipiile Alba – Iulia, Blaj, Aiud şi în oraşele Teiuş şi Ocna – Mureş, o acţiune ce a avut drept scop prevenirea accidentelor rutiere datorate nerespectării regulilor  privind trecerea la nivel cu calea ferată.

Potrivit IPJ Alba, “la acţiune au participat poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Alba, ai formaţiunilor rutiere Aiud, Teiuş şi Blaj, ai Secţiei 4 Poliţie Rurală Unirea precum şi ai   Serviciul Transporturi Alba.

Au fost verificate 148 de autovehicule iar pentru abateri de la normele rutiere, au fost aplicate 49 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 9.840 lei.

A fost reţinut un permis de conducere pentru nerespectarea regulilor privind trecerea la nivel cu calea ferată iar conducătorului auto care a comis abaterea contravenţională, i-a fost aplicată şi o sancţiune contravenţională.

Pentru prevenirea accidentelor care pot avea consecinţe deosebit de grave, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba recomandă tuturor conducătorilor auto să respecte regulile privind trecerea la nivel cu calea ferată.

Reamintim faptul că legislaţia rutieră sancţionează acest tip de abatere cu amendă contravenţională cuprinsă între 9 şi 20 puncte amendă ( 720 – 1.600 lei) iar ca şi măsură complementară permisul de conducere este suspendat pentru o perioadă de 90 de zile.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea