Rămâi conectat

Actualitate

Acţiune de menţinere a climatului de siguranţă civică, organizată de poliţiştii din Vinţu de Jos

Bogdan Presecan

Publicat

în

actiune politiePoliţiştii din Vinţu de Jos au organizat, pe raza de competenţă, o acţiune de menţinere a siguranţei publice şi combatere a încălcării prevederilor legale.

Potrivit IPJ Alba, “cu ocazia acestei acţiuni, la ora 1420, a fost depistat, pe strada Nicolae Iorga, din comuna Vinţu de Jos, A.V., de 54 de ani, din Sebeş, care transporta cu o autoutilitară, 600 de kg grâu şi porumb, pentru care a prezentat un aviz de însoţire ce nu era completat în mod corespunzător.

Conducătorul autoutilitarei a fost sancţionat contravenţional, în conformitate cu prevederile art. 1, lit. a din Legea nr.12/1990 iar întreaga cantitate de cereale a fost confiscată.

La ora 1530, pe strada Lucian Blaga din Vinţu de Jos, poliţiştii au oprit, pentru control, o autoutilitară încărcată cu 36,40 metri cubi material lemnos, condusă de S.C.L., de 27 ani, din Zlatna.

Cu ocazia controlului efectuat, poliţiştii au constat că avizul de însoţire a mărfii nu era completat în conformitate cu prevederile legale, motiv pentru care au luat măsura sancţionării contravenţionale a conducătorului auto, în conformitate cu prevederile art. 20, alin. 1, lit. a din Legea nr.171/2010 iar întreaga cantitate de material lemnos a fost indisponibilizată, în vederea confiscării.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea