Acțiune de dezinfectare a străzilor și trotuarelor din Teiuș și satele aparținătoare, ca măsură de prevenţie împotriva COVID-19

Potrivit primarului localității Teiuș, astăzi va continua acțiunea de dezinfectare a străzilor și trotuarelor din Teiuș și satele aparținătoare, acțiune demarată cu aproape două săptămâni în urmă și efectuată periodic.

Reamintim că al doilea caz confirmat pozitiv cu coronavirus este un bărbat din Teiuș, care s-a prezentat în urmă cu câteva zile la secția de urgențe din Alba Iulia și care avea mai multe simptome asemănătoare cu cele produse de noul coronavirus, astfel încât a fost testat pentru COVID-19.

ELIT

„Această operațiune de dezinfecție în orașul Teiuș am început-o cu mai mult timp în urmă, de circa două săptămâni și o facem periodic. Astăzi continuăm lucrarea pe străzile din oraș, asta presupunând tot orașul, inclusiv satele aparținătoare. Intervenția o face o firmă specializată și în paralel unde nu avem acces cu auto folosim SVSU”, a declarat pentru ziarulunirea.ro, primarul Teiușului, Mirel Vasile Hălălai.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419