Rămâi conectat

Curier Județean

Acţiune cu efective mărite la Aiud: Au fost reţinute două persoane bănuite de comiterea de fapte penale și aplicate 60 de sancţiuni, în valoare de peste 21.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţia Municipiului Aiud a organizat o acţiune cu efective mărite, în municipiul Aiud şi pe raza de competenţă a Secţiei de Poliţie Rurală Aiud.  Au fost constatate 11 infracţiuni, reţinute două persoane bănuite de comiterea de fapte penale şi au fost aplicate 60 de amenzi, în valoare de peste 21.000 de lei.

La data de 13 decembrie 2018, Poliţia Municipiului Aiud împreună cu Secţia 3 Poliţie Rurală Aiud, a organizat o acţiune cu efective mărite, pe raza municipiului Aiud precum şi în localităţile rurale arondate, ce a avut ca scop creşterea siguranţei publice, prevenirea şi combaterea infracţiunilor şi prevenirea accidentelor rutiere.

Poliţişti din Aiud au fost sprijiniţi de poliţiştii Serviciului Rutier şi de cei ai Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost legitimate 87 de persoane, controlate 59 de  autovehicule şi confiscate bunuri în valoare de 3.500 de lei.

Au fost constatate 11 infracțiuni, din care una în flagrant delict şi 60 de abateri de natură contravențională, sancţionate cu amenzi în valoare de 1.580 lei.

Dintre contravenţiile constatate, 54 au fost la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 3 la Legea 12/1990 privind comerţul, 2 la Legea 61/1991 privind liniştea şi ordinea publică, iar restul la alte acte normative.

De asemenea, poliţiştii au reţinut două persoane bănuite de comiterea de infracțiuni şi au confiscat bunuri în valoare de 3.500 de lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea