Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Acțiune cu efective mărite în Câmpeni: Amenzi de peste 30.000 de lei, 16 metri cubi de lemn confiscați și două persoane bănuite de infracțiuni identificate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O acţiune cu efective mărite a fost organizată de IPJ Alba în Câmpeni şi pe raza localităților rurale arondate. Au fost aplicate amenzi în valoare de peste 30.000 de lei, confiscați  16 metri cubi de material lemnos și identificate două persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni.

La data de 31 ianuarie 2020, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, prin Serviciul de Ordine Publică, împreună cu Poliţia Oraşului Câmpeni și Secţia 9 Poliţie Rurală Câmpeni a organizat o acţiune cu efective mărite, pe raza orașului precum şi în localităţile rurale arondate, ce a avut ca scop creşterea siguranţei publice, prevenirea şi combaterea infracţiunilor şi prevenirea accidentelor rutiere. La acțiune au participat și polițiști ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice precum și reprezentanți ai Ocolului Silvic Valea Arieșului.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Cu ocazia acestei acţiuni au fost legitimate 211 persoane, controlate 166 de autovehicule şi verificate 15 societăţi comerciale.

Au fost constatate 49 de abateri de natură contravențională, sancţionate cu amenzi în valoare de 30.705 lei, majoritatea amenzilor fiind aplicate pentru abateri de la normele legale privind circulația pe drumurile publice (41).

De asemenea, poliţiştii au identificat două persoane bănuite de comiterea de infracțiuni, iar în urma unui control efectuat la o societate comercială au confiscat 16 metri cubi de material lemnos.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Amplasarea RADARELOR în primele două zile de Paște 2024, în județul Alba. Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 5-6 aprilie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Amplasarea RADARELOR în primele două zile de Paște 2024, în județul Alba. Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 5-6 aprilie Inspectoratul de Poliție Județean Alba a comunicat amplasarea radarelor pe drumurile din județ, în perioada 5-6 aprilie 2024. Citește și: Paște fericit • Mesaje de Paște • Urări de Paște • Felicitări de Paște […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea