Rămâi conectat

Actualitate

Acţiune cu efective mărite de polițiști la Sebeş. Amenzi de aproape 10.000 de lei și bunuri confiscate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Joi, 22 ianuarie, poliţiştii din Sebeş au acţionat cu efective mărite, pe raza municipiului şi a localităţilor rurale arondate, pentru menţinerea climatului de siguranţă publică, prevenirea şi combaterea infracţiunilor şi  prevenirea accidentelor rutiere.

Potrivit IPJ Alba, “cu ocazia acestei acţiuni au fost constate 3 infracţiuni şi 37 de abateri contravenţionale (18 la regimul rutier, 12 la Legea 12/1990 privind comerţul şi 3 la alte acte normative) şi au fost identificate 4 persoane bănuite de comiterea de infracțiuni. Totodată au fost verificate 10 societăţi comerciale.

Valoarea amenzilor aplicate a fost de 9.577 lei, iar a bunurilor confiscate de 3.500 lei.

Exemple: Poliţiştii rutieri l-au depistat pe B.C., de 34 de ani, din comuna Săsciori , în timp ce conducea un autoturism pe strada Dorin Pavel din Sebeş, fiind sub influenţa alcoolului.

În urma testării lui cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de  0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat motiv pentru care a fost condus la Spitalul municipal Sebeş unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de B.C. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Pe DN 67 C., pe raza localităţii Săsciori, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş l-au depistat pe S.A.C. de 29 de ani, din Sebeş, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat şi care avea aplicate plăcuţe false de înmatriculare.

Faţă de S.A.C. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor  de ,,punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau  neînregistrat” şi “ punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024 Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”! În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea