Ziarul Unirea
 

Acțiune comună Poliție-RAR, la Zlatna: Amenzi de peste 5.000 de lei, 3 certificate de înmatriculare retrase și un permis reținut

Poliţiştii din Zlatna, împreună cu  RAR –ul, au organizat o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere datorate stării tehnice necorespunzătoare a autovehiculelor. Au fost verificate 24 de autovehicule, la 11 dintre ele fiind constatate defecţiuni tehnice.

Potrivit IPJ Alba, la data de 23 aprilie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Zlatna, împreună cu specialişti din cadrul Registrului Auto Român – Alba, au organizat, pe raza oraşului Zlatna, o acţiune pentru depistarea şoferilor care conduc, pe drumurile publice, autoturisme ce nu îndeplinesc condiţiile tehnice pentru circulaţia în condiţii de siguranţă.

Cu această ocazie, au fost  controlate 24 de autovehicule, la 11 dintre acestea fiind identificate diverse defecţiuni tehnice. Conducătorii acestora au fost sancţionaţi  contravenţional.

Alţi 3 conducători auto au fost amendaţi, pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 5.220 lei.

Totodată, pentru 3 dintre autovehiculele identificate cu defecţiuni, au fost retrase certificatele de înmatriculare, iar faţă de un conducător auto a fost luată măsura complementară a suspendării permisului de conducere.

foto: arhiva

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Adolf 24 aprilie 2018 at 12:14

Bani la buget! La felul cum arata DN 74 si DN 75, trebuie sa circulam cu caruta…

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...