Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Acţiune a polițiștilor din Sebeș la Târgul Cepei din Săsciori. Amenzi și bunuri confiscate de peste 34 de mii de lei

Bogdan Presecan

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Joi, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş, împreună cu poliţişti ai Secției 7 Poliție Rurală Sebeș, au organizat o acţiune de menţinere a climatului de siguranţă publică cu ocazia manifestării  „Târgul Cepei” ce a avut loc pe raza localităţii Săsciori.

Potrivit IPJ Alba, “cu această ocazie, poliţiştii au constatat 31 de abateri contravenţionale, pe care le-au sancţionat cu amenzi în valoare de 12.660 lei şi au confiscat bunuri în valoare de 22.143 lei.

De exemplu, de la un bărbat în vârstă de 49 de ani, din municipiul Deva, poliţiştii au confiscat mai multe bunuri şi utilaje agricole, pentru care nu a putut prezenta documente legale de provenienţă şi de comercializare.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

Faţă de acesta a fost luată măsura sancţionării contravenţionale, în conformitate cu prevederile art. 4 din Legea 12/1990 iar bunurile (11 motofierăstraie,  3 motocositoare, 2 motosape, 3 pompe de apă, 5 DVD playere, un generator curent, un aparat de sudură,două laptopuri,bormaşini etc), în valoare totală de peste 10.000 de lei, au fost indisponibilizate în vederea confiscării.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii provenienţei bunurilor.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi vremea până în 24 iunie 2024: Temperaturi de peste 30 grade Celsius, dar și fenomene extreme. Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele patru săptămâni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cum va fi vremea până în 24 iunie 2024: Temperaturi de peste 30 grade Celsius, dar și fenomene extreme. Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele patru săptămâni Meteorologii ANM au emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 27 mai – 24 iunie 2024. Specialiștii anunță un început iunie cu temperaturi de peste 30 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea