Acțiune a polițiștilor din Alba Iulia: Au fost aplicate amenzi de peste 21.000 de lei și au fost identificate 3 persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni

Poliţia Municipiului Alba Iulia a desfășurat o acţiune cu efective mărite pe raza municipiului şi în localităţile rurale arondate. Au fost aplicate amenzi în valoare de 21.100 lei şi au fost identificate 3 persoane bănuite de săvârşirea de infracțiuni.

La data de 13 martie 2019, Poliţia Municipiului Alba Iulia a organizat o acţiune cu efective suplimentare, pe raza municipiului Alba Iulia şi pe raza localităţilor rurale arondate. La acţiune au participat 35 de poliţişti din structurile de ordine publică, investigaţii criminale şi poliţie rutieră.

Au fost verificată 6 societăţi comerciale, 16 agenţi de pază și 115 autoturisme şi au fost legitimate 129 de persoane.
Cu ocazia acestei acţiuni au fost aplicate 123 de sancţiuni de natură contravenţională, majoritatea pentru abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice. Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 21.100 lei.

Au fost reţinute 3 permise de conducere şi 4 certificate de înmatriculare, iar poliţiştii au identificat 3 persoane bănuite de comiterea de infracțiuni.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...