Acțiune a polițiștilor din Abrud și Ciuruleasa, împreună cu RAR-ul. 9 mașini depistate cu defecțiuni tehnice și 4 certificate de înmatriculare reținute

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Potrivit IPJ Alba, a avut loc o acțiune pentru prevenirea accidentelor provocate de starea tehnică necorespunzătoare a autovehiculelor, organizată de polițiștii din Abrud și Ciuruleasa, împreună cu RAR-ul. Au fost aplicate 9 sancțiuni contravenționale pentru defecțiuni tehnice, 7 sancțiuni pentru alte abateri de la normele privind circulația pe drumurile publice și au fost reținute 4 certificate de înmatriculare.

Poliţiştii din Abrud și Ciuruleasa, împreună cu RAR –ul, au organizat o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere provocate de starea tehnică necorespunzătoare a autovehiculelor. Au fost depistate 9 autoturisme care prezentau defecțiuni.

USR - Alegeri parlamentare 2020

La data de 10 septembrie 2020, poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei Orașului Abrud și polițiștii Postului de Poliție Ciuruleasa, împreună cu specialişti din cadrul Registrului Auto Român – Alba, au organizat, pe raza orașului Abrud, o acţiune pentru depistarea şoferilor care conduc, pe drumurile publice, autoturisme care nu îndeplinesc condiţiile tehnice pentru circulaţia în condiţii de siguranţă.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Cu ocazia acțiunii, polițiștii au aplicat 9 sancțiuni contravenționale pentru defecțiuni tehnice, 7 la alte abateri de la normele legale privind circulația pe drumurile publice și au reținut 4 certificate de înmatriculare.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419