Acțiune a polițiștilor din Abrud și Ciuruleasa, împreună cu RAR-ul. 9 mașini depistate cu defecțiuni tehnice și 4 certificate de înmatriculare reținute

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Potrivit IPJ Alba, a avut loc o acțiune pentru prevenirea accidentelor provocate de starea tehnică necorespunzătoare a autovehiculelor, organizată de polițiștii din Abrud și Ciuruleasa, împreună cu RAR-ul. Au fost aplicate 9 sancțiuni contravenționale pentru defecțiuni tehnice, 7 sancțiuni pentru alte abateri de la normele privind circulația pe drumurile publice și au fost reținute 4 certificate de înmatriculare.

Poliţiştii din Abrud și Ciuruleasa, împreună cu RAR –ul, au organizat o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere provocate de starea tehnică necorespunzătoare a autovehiculelor. Au fost depistate 9 autoturisme care prezentau defecțiuni.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

La data de 10 septembrie 2020, poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei Orașului Abrud și polițiștii Postului de Poliție Ciuruleasa, împreună cu specialişti din cadrul Registrului Auto Român – Alba, au organizat, pe raza orașului Abrud, o acţiune pentru depistarea şoferilor care conduc, pe drumurile publice, autoturisme care nu îndeplinesc condiţiile tehnice pentru circulaţia în condiţii de siguranţă.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Cu ocazia acțiunii, polițiștii au aplicat 9 sancțiuni contravenționale pentru defecțiuni tehnice, 7 la alte abateri de la normele legale privind circulația pe drumurile publice și au reținut 4 certificate de înmatriculare.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419