Rămâi conectat

Ştirea zilei

Accident spectaculos pe Autostrada Orăștie-Sibiu, zona Șibot. Un TIR răsturnat și doi răniți. Câte un sens de mers blocat

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

accident-noaptea-politieUn accident rutier spectaculos s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei 00.30, pe Autostrada Orăștie-Sibiu, kilometrul 328, în zona Șibot din județul Alba.

Potrivit IPJ Alba, un autocamion cu remorcă înmatriculat în județul Alba s-a răsturnat pe carosabil, blocând câte un sens de circulație. Două persoane au fost rănite în urma accidentului și au fost transportate la spital pentru îngrijiri.

UPDATE: Camionul și remorca, încărcate cu ceapă, deplasându-se din direcția Orăștie – Sebeș, au trecut peste parapetul care desparte cele două sensuri de mers ale autostrazii. Astfel, camionul se află pe o parte a autostrăzii iat remorca pe cealalta, traficul rutier desfășurându-se restricționat pe benzile rămase.

Soferul camionului si un pasager au suferit rani usoare si se afla la spital pentru investigatii suplimentare. Din primele cercetări ale polițiștilor la fața locului, cauza  accidentului este explozia pneurilor camionului.

Politistii cauta solutii pentru eliberarea cat mai rapida a camionului de pe autostrada.

UPDATE 2: În urma accidentului, conducătorul auto şi un bărbat în vârstă de 27 de ani, din Sebeș, pasager în camion, au suferit leziuni corporale ușoare, fără a rămâne internați.

La ora 10.00 dimineață, s-a reușit mutarea cepei și a autocamionului de pe carosabil, circulația pe Autostrada A1, în zona accidentului, fiind reluată în condiții normale, pe toate cele 4 sensuri. Urmează ca cineva să repare parapeții distruși, iar altcineva, probabil societatea de asigurări la care camionul avea polița, să plătească paguba.

Foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea