Rămâi conectat

Curier Județean

Accident rutier pe DN 7, lângă Vinţu de Jos, în zona complexului “Lutsch 2000″

Bogdan Presecan

Publicat

în

Un bărbat din județul Caraş-Severin a fost ușor rănit joi seară, după ce a intrat cu autoturismul pe care îl conducea în parapeții metalici instalați pe marginea DN 7, pe raza localtății Vinţu de Jos, în zona complexului “Lutsch 2000″, anunță IPJ Alba.

Din primele cercetări ale polițiștilor, cauza producerii accidentului este neadaptarea vitezei la condițiile de drum, șoferul pierzând controlul direcției de mers într-o curbă.

O ambulanță ajunsă imediat la locul accidentului i-a acordat victimei primul ajutor, însă nu a fost necesară internarea sa în spital.

Autoturismul marca Dacia Logan a fost serios avariat în urma impactului cu glisiera metalică de pe marginea carosabilului.

UPDATE taport IPJ Alba: La data de 17 ianuarie, ora 22.42, pe D.N 7, în afara localităţii  Blandiana, H.E.L., de 45 de ani, din Oţelul Roşu, judeţul Caraş Severin, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra autovehiculului, a părăsit carosabilul intrând în coliziune cu glisiera metalică, după care autovehiculul a revenit pe sensul său de mers.

Foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea