Rămâi conectat

Curier Județean

Accident rutier pe DN 1, la ieșire din Teiuș: Un bărbat din Cluj-Napoca, aflat sub influența alcoolului, a lovit autoturismul care circula în fața lui

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Potrivit IPJ Alba, la data de 16 mai a.c., în jurul orei 7.00, pe DN 1, la kilometrul 400, în afara localităţii Teiuş, un bărbat de 45 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de autoturismul din faţă, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, conducătoarea celui de-al doilea autoturism, în vârstă de 26 de ani, din Aiud şi o femeie de 52 de ani, pasageră în acelaşi autoturism, au suferit leziuni corporale uşoare.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat că era sub influenţa băuturilor alcoolice, valoarea indicată de aparat fiind de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto vinovat de producerea accidentului, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere sub influența alcoolului.

Foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU în Alba Iulia, în cartierul Bărăbanț în interiorul unei locuințe: Pompierii s-au deplasat la fața locului

Bogdan Ilea

Publicat

în

INCENDIU în Alba Iulia, în cartierul Bărăbanț în interiorul unei locuințe: Pompierii s-au deplasat la fața locului Un incendiu a izbucnit în jurul orei 12:30, în Alba Iulia, în cartierul Bărăbanț, în interiorul unei camere al unei locuințe. Pompierii din Alba Iulia intervin cu 2 autospeciale pentru localizarea și stingerea incendiului. Detașamentul de pompieri Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea