Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

UPDATE: Accident rutier la Unirea. Trei persoane acroşate de un autoturism

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Trei persoane de sex feminin au fost accidentate de un autoturism, marţi seară, în jurul orelor 21.45, pe DJ 107 D, pe raza comunei Unirea.

UPDATE: Marţi, în jurul orei 20.oo, poliţia oraşului Ocna Mureş, a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că pe D.J.107 D, pe raza localităţii Unirea, G.I., de 20 de ani, din comuna Unirea, în timp ce conducea un autoturism dinspre Ocna Mureş spre Unirea, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra acestuia, intrând în coliziune cu poarta unui imobil după care autoturismul s-a răsturnat şi a acroșat 3 persoane care circulau pe partea stângă a carosabilului. În urma accidentului cele 3 persoane (femei de 72, 50 şi 41 de ani), au suferit fracturi şi au fost transportate la Spitalul Judeţean Alba, pentru îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate.

Victimele au fost transportate la spitalul din Alba Iulia de către  ambulanţe.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, victimele au fost lovite în timp ce se aflau pe carosabil de un autoturism care se deplasa pe contrasens.

Toate cele trei femei au suferit fracturi și se afla  acum sub atenta supraveghere a medicilor. Din prime informații, acestea au fost acroșate în timp ce aşteptau să se întoarcă animalele de la păscut.

În continuare polițiștii efectuează cercetări.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Ofițerul de jandarmi Daniel Narița, noul președinte al Filialei Alba a ANCMRR din MAI

Unirea Ziarul

Publicat

în

Ofițerul de jandarmi Daniel Narița, noul președinte al Filialei Alba a ANCMRR din MAI Pensiunea Negrea din Ighiu a găzduit zilele trecute Conferința Județeană a Filialei „Avram Iancu” Alba a Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere din Ministerul Afacerilor Interne, printre punctele aflate pe ordinea de zi numărându-se alegerea noii conduceri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea