Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Accident rutier la Teiuș: Femeie acroșată de o mașină, după ce a traversat strada prin loc nepermis

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O femeie în vârstă de 57 de ani, din Teiuș, a ajuns la spital, marți în jurul prânzului, după ce a fost acroșată de un autoturism.

Potrivit IPJ Alba, accidentul s-a produs pe str. Avram Iancu din localitate, pe care victima a traversat-o prin loc nepermis.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

UPDATE 1: Din cercetările efectuate la locul accidentului s-a stabilit că șoferul mașinii efectua o manevră de mers cu spatele și nu a observat-o pe femeia care s-a angajat în traversarea străzii. În urma impactului aceasta a suferit răni care au necesitat transportarea de urgență la Spitalul Județean Alba.

UPDATE 2: ”La data de 21.06.2016, în jurul orei 13.45, pe strada Avram Iancu din Teiuş, o femeie în vârstă de 57 de ani, din Teiuş, s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure, împrejurare în care a fost acroşată de un autoturism, condus de un bărbat de 33 de ani din Teiuş, care efectua o manevră de mers înapoi. În urma accidentului, femeia a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportată la spitalul din Alba Iulia unde a primit îngrijiri medicale. Cercetările sunt continuate”, precizează reprezentantul IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Accident rutier pe șoseaua de centură Alba Iulia între două mașini: Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO Accident rutier pe șoseaua de centură Alba Iulia între două mașini: Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a produs marți, în jurul orei 20:30, pe șoseaua de centură din Alba Iulia între două autoturisme. Șase participanți la trafic au fost implicați, două persoane suferind leziuni ușoare. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru asigurarea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea