Rămâi conectat

Curier Județean

Accident rutier la Șibot – un mopedist fără carnet a lovit o femeie și apoi și-a văzut liniștit de drum

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Miercuri, 2 aprilie a.c., poliţişti din Șibot au fost solicitaţi să intervină pentru soluţionarea unui accident de circulaţie soldat cu victime omeneşti, produs pe strada Șurianu din localitate.

Echipajul ajuns la faţa locului a stabilit că L.M., de 27 ani, din  comuna Șibot, în timp ce a condus (fără drept deoarece nu posedă carnet de conducere) un moped neînregistrat, a pierdut controlul autovehiculului, accidentând-o pe V.M., de 66 ani, din comuna Șibot, care se deplasa pe marginea părții carosabile însoțind o turmă de oi.

După impact conducătorul mopedului a părăsit locul accidentului, fără încuviințarea organelor de poliție. Ca urmare a accidentului victima a suferit leziuni corporale ușoare (traumatism forte membru inferior stâng)”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

Poliţiştii au deschis dosar penal pe numele conducătorului mopedului,  sub aspectul comiterii infracțiunilor de  ”vătămare corporală din culpă”, ”punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat/neînregistrat”, ”conducerea unui vehicul pe drumurile fără permis de conducere ”, ” refuzul/sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”, ”părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției ”,  fapte prevăzute și pedepsite de articolul 196, aliniatul 1 și 2, articolul 334, aliniatul 1, articolul 335, aliniatul 1, articolul 337, respectiv articolul  338 din Codul Penal.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Comercianții din Aiud, controlați de polițiști și Protecția Consumatorului: Amenzi de peste 40.000 de lei și mai multe nereguli constatate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Comercianții din Aiud, controlați de polițiști și Protecția Consumatorului: Amenzi de peste 40.000 de lei și mai multe nereguli constatate Comercianții din Aiud au fost controlați de polițiștii care au dat amenzi de 41.000 de lei și au constatat mai multe nereguli. Citește și: 72 de șoferi testați pentru droguri sau alcool la volan în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea