Rămâi conectat

Actualitate

Accident rutier la Sebeș. Un biciclist ușor amețit a fost rănit după ce a intrat în coliziune cu o mașină

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată, marți la amiază, prin 112, cu privire la faptul că, pe strada Mihail Kogălniceanu din Sebeş, s-a produs un accident rutier.

 

ambulantaPotrivit IPJ Alba, „din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului, a rezultat că A.C., de 52 de ani, din Sebeş, în timp ce se deplasa pe o bicicletă, în dreptul imobilului cu numărul 60, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 53 de ani, din Bulgaria.

 

În urma accidentului, biciclistul a suferit leziuni la cap şi la torace şi a fost transportat la spitalul din Sebeş unde a rămas internat.

 

Atât conducătorul auto cât şi biciclistul, au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul primului şi de 0,33 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul celui de-al doilea. Cercetările sunt continuate.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar

Ziarul Unirea

Publicat

în

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar Centrul Militar Judeţean Alba, prin Biroul Informare Recrutare, desfășoară activități de recrutare a candidaților pentru admiterea în instituţiile militare de învăţământ postliceal. Citește și: FOTO: Povestea Mariei Cioruță, o femeie din Alba, mama a 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea