Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Accident rutier la Petrești – autoturism răsturnat lângă drum

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată duminică  după-amiază, cu privire la faptul că pe DN 67 C, în afara localității Petrești, un autoturism s-a răsturnat pe marginea drumului.

Din primele cercetări efectuate de echipa deplasaţă la faţa locului, a rezultat că F.D.I., de 24 de ani, din comuna Săsciori, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Săsciori – Sebeş, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, iar într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra autoturismului şi a ieşit în afara carosabilului.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În urma accidentului un bărbat în vârstă de 46 de ani, pasager pe bancheta din sparte a autoturismului, a suferit leziuni la cap şi a fost transportat la spitalul din Sebeş de unde a fost transferat la spitalul din Alba Iulia pentru investigaţii de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că în momentul producerii accidentului nu era sub influenţa alcoolului.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Mesaj RO-ALERT pentru locuitorii din Sebeș. A fost semnalată prezența unui URS pe strada Călărași

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mesaj RO-ALERT pentru locuitorii din Sebeș. A fost semnalată prezența unui URS pe strada Călărași A fost semnalată prezența unui URS în localitatea Sebeș, pe strada  Călărași. Locuitorii au primit pe telefoane un mesaj RO-ALERT. Potrivit acesuia, cetățenii sunt avetizați să   evite  zona și să rămână în locuințe! Păstrați distanța față de animal și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea